11/12/17

CatCon 2017

Els passats 25 i 26 de novembres es va celebrar la CATCON 2017, la primera Convenció catalana de ciència-ficció i fantasia a Vilanova i la Geltrú. La idea va agafar força després de l'èxit que va tenir l'any passat l'Eurocon de Barcelona i aprofitant per commemorà el 20è aniversari de la Societat Catalana de Ciènca-Ficció i Fantasia (SCCFF).


Més d'un centenar de persones es van congregar a l'edifici Neàpolis per participar en una vintena d'activitat repartides en els dos dies de convenció. Xerrades, entrevistes, presentacions de llibres i l'entrega dels premis Ictineu en un sopar de gala.

Si fos un festival de música el cap de cartell principal seria Mike Resnik, acompanyat per Marc Pastor i Emilio Bueso. Que ens van parlar dels seus llibres, referents, inicis i com veuen el món fantàstic entre moltes altres coses. Però la convenció no s'acabava amb els tres escriptors estrella. Una taula d'editors, una de traductors i una de divulgadors del gènere. Marc Pastor repetia per parlar-nos de viatges pel temps, Carma Torras de robots i Jaume Valor per analitzar Blade Runner.



Trobareu totes les xerrades al canal de youtube de la SCCFF. I si voleu saber més, aquí teniu unes quantes de les cròniques que han aparegut de la primera CatCon:


I acabem agraint la gran feina d'organització i desitjant que hi hagi segona edició i moltes més!