15/4/13

Dracs de l'espai


Els Blurrum (això és el més similar a l’estrany soroll que feia la seva boca per identificar-se) són uns estranys éssers que viuen en un llunyà planeta a l’altra extrem de la galàxia. Quan tenen vacances els agrada viatjar per l’espai i contemplar les meravelles de l’univers.

En un dels seus viatges la família Crisqui, va visitar la Terra. Van quedar bocabadats de la bellesa d'aquest petit planeta, no n'havien vist cap encara de tan peculiar. Amb un Lluna tan gran, d'un blau intens i amb taques blanques movent-se per l’atmosfera. Van decidir acostar-s’hi i estudiar-lo una mica. Durant l’exploració descobriren que estava habitat per unes estranyes criatures, els dinosaures. El petit de la família es va encapritxar amb una d'aquestes bestioles i no va parar fins aconseguir que n'hi regalessin una de mascota. La mare, una experta xenobiologa especialitzada en genètica alienígena va aprofitar per recollir unes quantes mostres de diferents espècies d'aquells animals tan curiosos per poder estudiar-les.

Al cap d'uns dies, després de relaxar-se veien un parell d'eclipsis, escoltar el crepitar de les plaques tectòniques de la Terra, i fer-se unes fotos amb la resta de planetes del sistema solar, sobretot amb Saturn i els seus anells, van decidir que era hora de tornar cap a casa seva.

Els anys van passar i el petit dels Crisqui es va fer gran. Va especialitzar-se en genètica com la seva mare, i va pràctica amb el material d'aquell dinosaure que s'havia emportat de petit. Recuperant part del treball de la seva mare, el jove va crear una nova espècie similar a aquell rèptil però més lleuger, alat i que treia foc per la boca.  

El DRK-11 es va fer famós a tot el planeta, tots els nens volien una còpia d'aquella bestiola. El jove Blurrum va estar molt ocupat creant noves espècies per comercialitzar-les i va oblidar-se dels típics viatges familiars durant les vacances. Fins que un dia, cansat de tot l’estrès va decidir tornar a l’espai i no va trobar millor lloc per començar el seu viatge que el curiós planeta blau que li havia canviat la vida.

La decepció va ser indescriptible quan va arribar-hi. Tot i que des de la distància el planeta era igual, totes les bèsties que tan l’havien fascinat ja no hi eren. En canvi, només va trobar petites boles de pèl, versions en miniatura dels rèptils de l’última visita i uns esquifits animals voladors.

Trist al veure com havia evolucionat la vida en aquell indret de l’univers, va decidir que deixaria unes quantes de les seves creacions perquè tornessin a reconquerir el planeta. I així va ser com aquells grans rèptils alats que escopien foc per la boca van arribar a la Terra. Amb els anys, els humans els vam matar a tots i ara només en queden contes i llegendes. Potser algun dia, algun Blurrum torna a visitar-nos i ens en regala uns quants.