19/2/13

Eva, la pel·lícula


Any 2041: En un futur proper, en el qual els éssers humans viuen acompanyats per criatures mecàniques, l'Àlex, un prestigiós enginyer cibernètic, torna a Santa Irene amb un encàrrec molt específic de la Facultat de Robòtica: la creació d'un nen robot. Durant aquests deu anys d'absència, el seu germà David i la seva dona Lana han continuat amb la seva vida.

La rutina de l'Àlex però, es veurà alterada de forma casual i inesperada per l'aparició de l'Eva, la increïble filla de la Lana i en David, una nena especial i magnètica, que des del primer moment estableix una relació de complicitat amb ell. Junts emprendran un viatge que els precipitarà a un final revelador.





Així es presenta una de les millors pel·lícules de ciència ficció produïdes a casa nostra. Dirigida per Kike Maíllo i protagonitzada per Daniel Brühl, Marta Etura, Lluís Homar i Clàudia Vega, aquest film futurista va obrir el Festival de Sitges el 2011 i va guanyar el Gaudí a la millor pel·lícula catalana, entre molts altres premis. 




A la web oficial, a part de trobar tràilers, imatges i informació variada sobre la pel·lícula, hi ha un EmoTest, per descobrir la vostra personalitat.